Elevate your fitness game – try barefoot shoes for sports

Be Lenka logo Be Lenka
20.08.2024
Elevate your fitness game – try barefoot shoes for sports

Hledáte praktický a univerzální model bot, které Vaše dítě využije do školy a hodí se i na formální události? Představujeme Vám dětské barefoot boty Be Lenka Bounce. Univerzální, nenápadný a elegantní model, inspirovaný modelem Be Lenka Cityscape pro dospělé.

Obsah článku

BounceBarefoot boty pro děti Be Lenka Bounce nabízí nadstandardní komfort ve spojení s barefoot designem, který dovolí nohám Vašich dětí přirozeně se hýbat bez pocitu omezení a útlaku. Odolná a flexibilní podrážka se postará o excelentní ground feel a neochvějnou stabilitu, což ocení rodiče i těch nejaktivnějších dětí. Méně výrazný, ale neméně trendy design činí z Be Lenka Bounce ideální boty pro každou příležitost, ať už neformální, nebo slavnostní.  

Pro koho jsou určeny?

Čeká Vás a Vaši rodinu událost, jako je svatba, křest, či oslava volající po formálnějším outfitu? Už se víc nemusíte bát, že budete muset vyměnit komfort svého dítěte za elegantní, ale nepohodlnou konvenční obuv. Díky dětským barefoot botám Be Lenka Bounce dopřejete svému dítěti to nejlepší ze světa barefoot a přitom zachováte elegantní styl, přičemž model po slavnostní akci neodložíte do skříně, kde na něj zapomenete, ale využijete ho i při běžných příležitostech. Do školy, na procházku, nebo jen tak, ve volném čase, když se místo parku rozhodnete se svým dítětem navštívit muzeum, ZOO, nebo ho vezmete do restaurace. 

Be Lenka Bounce je opravdu všestranný model, nenápadný svým vzhledem, který by neměl chybět v žádném dětském šatníku. Samozřejmostí jsou splněné podmínky barefoot obuvi, jako je anatomicky tvarovaná podrážka a široká špička, flexibilní a tenká podrážka, lehká váha boty a zero drop. 

Be Lenka Bounce je dostupný ve třech barevných provedeních – All Brown (hnědá), Coral Pink (korálově růžová) a univerzální All Black (černá). Díky tomu si s Vaším diltětem vyberete barvu přesně podle své preference a vkusu. Be Lenka Bounce je dostupný ve velikostech od 25 do 38, každé dítě, ať už to malé, nebo téměř dospělé si tedy vybere pro sebe ten správný kousek. 

Dětské barefoot boty Be Lenka Bounce jsou výjimečným modelem, který rázem promění Vaše dítě na malého gentlemana, nebo rozkošnou princeznu. Model kombinuje to nejlepší z obou světů – světa komfortu barefoot obuvi a módních trendů – bez kompromisů a ústupků. 

Z čeho jsou vyrobeny?

Dětské boty Be Lenka Bounce jsou epitomem stylu a praktičnosti. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nappa kůže, která díky svému hladkému povrchu působí elegantně a je jednoduchá na údržbu. Pravidelná impregnace zajistí hydrofobní vlastnosti a lepší odolnost vůči špíně. 

Podšívka je kombinací kůže a textilie a nohu Vašeho dítěte bude hýčkat jako v bavlnce. Vyjímatelná stélka je zhotovená z PU recyklátu a textilu. Stélku doporučujeme po nošení vyjmout, nechat volně vyvětrat a vysušit, ne však na přímém zdroji tepla, aby se zaručil hygienický standard vnitřku boty. V případě potřeby můžete stélku lehce vyčistit, nebo ji vyměnit za novou. 

Podešev KidsUltraGrip je vyrobena z oděruodolné speciální směsi, která zároveň zaručuje fenomenální flexibilitu a pohodlí při celodenním nošení. Umístění výstupků dezénu zajišťuje výborný odvod vody a dokonalou přilnavost k povrchu. Podešev poskytuje větší opěrnou plochu na patě a v přední části je jemně prodloužená, čímž chrání předek boty a stejně tak i dětské prstíky, před okopáváním. Prošití podrážky zvyšuje odolnost a prodlužuje životnost boty. Vzor gripu ztělesňuje dětskou hravost a veselý spirit. 

Tak jako u všech dětských modelů, i u barefoot botů Be Lenka Bounce myslíme na jednoduchou manipulaci, kterou zvládnou i ty nejmenší ručičky, proto se boty zapínají na suché zipy. Třešničkou na dortu jsou dvě debosovaná Be Lenka loga, jedno na jazyku a druhé na suchém zipu. 

Podtrženo a shrnuto, dětské barefoot boty Be Lenka Bounce dokonale kombinují elegantní styl, komfort a všestranné využití. Vaše dítě si zamiluje jednoduché obouvání, hravý design podešve a Vy určitě oceníte jednoduchou údržbu a odolnost boty. Be Lenka Bounce je must-have model pro všechny rodiče, kteří chtějí mít v botníku svých dětí univerzální obuv, která v sobě spojuje to nejlepší ze světa barefoot a designu. 

Do jakého počasí jsou vhodné?

Dětské barefoot boty Be Lenka Bounce jsou nižšího kotníkového střihu, proto jsou vhodné na celé období od jara do podzimu. Celokožené boty jsou při pravidelné impregnaci vhodné do každého počasí. 

Barefoot boty pro děti Be Lenka Bounce je všestranný model, který lehce doplní každý outfit a své využití najde jak při formálních příležitostech, tak při každodenních dobrodružstvích Vašich dětí. Barefoot boty Be Lenka Bounce podporují zdravý vývoj dětského chodidla což z nich činí ideální a bezpečnou obuv na každodenní nošení. Be Lenka Bounce by neměly chybět v žádném botníku. Dopřejte svým dětem to nejlepší ze světa barefoot a dejte jim pocit bosé svobody při jejich každodenních dobrodružstvích. 

Přihlaste 10% se k odběru našeho newsletteru

a získejte 10% slevu na Váš první nákup, exkluzivní nabídky a nejnovější informace.



Kliknutím na "PŘIHLÁSIT" souhlasíte se zařazením vaší emailové adresy do databáze provozovatele těchto stránek, a se zasíláním informací o jeho produktech a službách. Bližší informace o zpracování a ochraně osobních údajů a právech dotyčné osoby, jsou uvedeny zde